Nieuws Öpke, Döpke, Reubesöpke editie 2021!

Stokhem, Öpke, Döpke, Reubesöpke editie 2021 vindt helaas geen doorgang.

Het Bestuur van de Buurtvereniging SBB (Stokhem, Beertsenhoven, Berghof) laat weten dat ook de editie 2021 van haar traditionele evenement Öpke, Döpke, Reubesöpke, helaas geen doorgang kan vinden.

Langzaamaan worden de coronabeperkingen weliswaar versoepeld, waarbij o.m. evenementen op termijn weer zijn toegestaan.  Echter, onder welke voorwaarden, zoals b.v. het maximum aantal personen per locatie of per m2, sluitingstijden van binnenactiviteiten e.d. is nog geheel onzeker.

Voor wat betreft toelating deelnemers alleen onder voorwaarde van een negatieve sneltest en/of het aanreiken van vaccinatiebewijs, hetgeen trouwens ook geldt voor haar eigen medewerkers en vrijwilligers, hier is de buurtvereniging niet op ingericht.

Het bestuur van de buurtvereniging heeft derhalve dan ook moeten besluiten dat ook de editie 2021 van haar Öpke, Döpke, Reubesöpke helaas geen doorgang kan vinden.  Zij hoopt in het weekend van 3 en 4 september 2022 weer haar traditionele evenement te kunnen organiseren.

Buurtvereniging SBB  gaat ervan uit dat eenieder begrip zal hebben voor dit besluit; zij en alle inwoners van Stokhem, Beertsenhoven en Berghof wensen u allen een fijne en zonnige zomer toe, blijf gezond en let goed op elkaar.